Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GLEDAO JE LIVIJA

Oliver Kahn odustao od Livakovića i u Bayern doveo Švicarca na gol

Iskusni, 34-godišnji Švicarac potpisao je ugovor do 2025. godine

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern München potpisao je ugovor sa švicarskim vratarom Yannom Sommerom iz Borussije Moenchengladbach kako bi zamijenio ozlijeđenog Manuela Neuera, objavio je njemački prvak u četvrtak.

 

Iskusni, 34-godišnji Švicarac potpisao je ugovor do 2025. godine čime je okončao višetjednu bjesomučnu potragu Bayerna za vratarom nakon Neuerove ozljede. Njemački vratar Neuer slomio je nogu tijekom skijaškog odmora u prosincu i podvrgnut je operaciji, zbog čega je isključen do kraja sezone.

Sommer, koji je pomogao Švicarskoj da prođe grupnu fazu na prošlomjesečnom Svjetskom prvenstvu, u Gladbachu je od 2014., a igrao je u Ligi prvaka i s Baselom i Gladbachom.

Livaković bio u igri 

Bayern, koji vodi na ljestvici Bundeslige s četiri boda uoči nastavka sezone protiv RB Leipziga u petak, sljedeći mjesec će se susresti s Paris St Germainom u nokaut fazi Lige prvaka.

Dominik Livaković je bio jedan od kandidata za novog golmana Bayerna. Čak ga je i Oliver Kahn došao gledati na Svjetsko prvenstvo u Katar, no Kahn je odlučio da je ipak Sommer bolji golman za Bayern.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider