Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki derbi

Oči nogometnog svijeta uprte u njih: Solskjaer pozvao legendu, Liverpool na teškom ispitu

Ole Gunnar Solskjaer ponudio je Sir Alexu Fergusonu priliku da porazgovara s momčadi Manchester Uniteda prije velikog sudara s Liverpoolom.

Ole Gunnar Solskjaer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Oči nogometnog svijeta bit će ovog vikenda na Old Traffordu, gdje se sastaju dva najtrofejnija engleska kluba i gdje domaća momčad želi nastaviti impresivan niz u Premierligi te poremetiti najvećem rivalu borbu na titulu.

Nema sumnje kako će Klopp ovog vikenda biti na teškom iskušenju. Njegova momčad istopila je prednost pred Cityjem i svaka utakmica je od velike važnosti za Liverpool. Međutim, United traži 12. pobjedu u zadnjih 14 utakmica u svim natjecanjima i neporažen je u devet ligaških utakmica.

''Izgledamo u redu'', rekao je Solskjaer.

Nakon pobjede u FA kupu na Stamford Bridgeu, legendarni Alex Ferguson razgovarao je s nekim igračima ManUtd-a, a pred utakmicu s Liverpoolom ponuđena mu je opcija da se obrati cijeloj momčadi. United ne treba tražiti nadahnuće dalje od toga.

''Bilo je mnogo komentara o tome i radujemo se tome'', rekao je Solskjaer te nadodao:

''Shvaćam da nas mogu ponijeti emocije, ali moramo ostati usredotočeni i kontrolirani, ali s određenim žarom u nama.''

Igrač od kojeg će se puno očekivati je Paul Pogba, sjajni veznjak koji se preporodio od odlaska Mourinha te igra najbolji nogomet od kada se vratio u Manchester.

''On je vrhunski, vrhunski igrač kojeg sam uvijek volio, otkad sam ga vidio kao dijete'', zaključio je menadžer ManUtd-a.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider