Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JE LI TO MOGUĆE?!

VIDEO Šokantne snimke s Kazališta snova: "Vlasnici ne žele da vidite ovo, navijači hodaju po urinu!"

Uistinu nevjerojatna snimka dolazi iz WC-a jednog od najpoznatijih i najgrandioznijih stadiona svijeta.

Old Trafford (Foto: Guliver Images)

Manchester United među nekoliko je globalno najpoznatijih klubova svijeta, a posjet njihovu mitskom stadionu Old Trafford mnogima predstavlja nezaboravno i zapravo životno iskustvo.

No to iskustvo gotovo sigurno bude pokvareno kad se gledatelj nađe u jednom od WC-a na stadionu, koji se nalazi na snimci koju je objavio Barstool Sport.

Nezaboravno iskustvo posjeta WC-u

Naime, pod WC-a doslovno pliva u urinu, što navijače ipak ne zaustavlja u namjeri da se olakšaju prije nego što se vrate na svoja mjesta. Ipak, nema sumnje u to da je riječ o vrlo neugodnom i također nezaboravnom iskustvu.

Kako to izgleda, možete vidjeti na snimci, a mi smo jednostavno sretni i zahvalni što uz ovakve snimke ipak nije moguće projicirati i miris.

Problemi koje je Cristiano Ronaldo spominjao u svojem intervjuu prije napuštanja Manchestera javno su sve vidljiviji. Rezultati su trenutačno dobri, no porazi poput 7:0 na Anfieldu i dalje pokazuje da u Manchesteru treba napraviti puno toga.

"Glazeri ne žele da vidite ovo" 

Autor snimke zapravo je jedan od navijača koji je u svojoj objavi rekao kako to nije prvi put da se takvo nešto događa te kako se zapravo radi o onome što Glazeri (omraženi vlasnici kluba) ne žele da se vidi.

Ipak, snimka je vrlo brzo postala viralna i samo potvrdila kako je kod Crvenih vragova sve daleko od onoga na što navodi status jednog od najvećih i najpopularnijih klubova svijeta. 


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider