Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
griezmann ostaje!

Šok za Atletico: Propali SVI transferi zbog odluke CAS-a!

Sportski sud u Švicarsko potvrdio je kaznu Atleticu po kojoj ne smije registrirati nove igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico Madrid sljedeće sezone ulazi u novu eru. No nakon spektakularnog oproštaja od Vicente Calderona, iz Švicarske je stigla šokantna vijest. Sportski arbitražni sud u Lausannei potvrdio je kaznu Madriđanima po kojoj ne smije registrirati nove igrače do zime 2018. godine!

U Atleticu su u nevjerici jer prije šest mjeseci isti taj sud ukinuo identičnu kaznu Real Madridu. Madridski mediji bili su uvjereni kako će se CAS smilovati i Atletiju, no očito je Real puno utjecajniji klub.

Oba madridska kluba dobila su zabranu da dovode nove igrače u dva prijelazna roka, počevši od zimskog prošle godine, zbog kršenja pravila vezanih za dovođenje nogometaša mlađih od 18 godina. Realu je kasnije ta kazna smanjena na jedan prijelazni rok.

"Kazna nije pravedna i nanosi veliku štetu klubu", kaže se u priopćenju Atletica.

Ova će odluka domino-efektom poremetiti desetine transfera diljem Europe. Tako na ljeto sigurno Atletico neće napustiti njihova najveća zvijezda Antoine Griezmann za kojeg je najzagrijaniji bio Manchester United. U klubu ostaje i francuski stoper Lucas Hernandez koji je navodno već sve bio dogovorio s Man Cityjem.

Madriđani si jednostavno ne smiju priuštiti da prodaju igrače kada ne smiju nikoga dovoditi. A na radaru su im trenutno mnoga imena, od Diega Coste, Nolita, Vitola do Fabinha, Lacazettea…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider