Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitan za El Clasico

Šok u Madridu: Kraljevi u velikim problemima, skupocjena zvijezda opet na "klocnama"

Eden Hazard opet se ozlijedio i izbivat će s terena 3-4 tjedna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eden Hazard nema sreće u Madridu. A ni Real s njim. Nakon što se činilo da je konačno zdrav spreman, Real je objavio da se ponovno ozlijedio.

U liječničkom izvještaju stoji da ima problema s ozljedom mišića desne noge. Čeka se točna procjena koliko će mu trebati da sanira ozljedu, ali pretpostavlja se da će oporavak trajati tri tjedna. U najboljem slučaju dva, a u najgorem četiri tjedna.

Kako god, Belgijac neće biti u sastavu Reala za večerašnju utakmicu s Valladolidom, a ni za nedjeljnu s Levanteom. Vjerojatno se neće oporaviti ni za utakmicu s Cadizom 18. listopada, a pod upitnikom će biti i za veliki derbi s Barcelonom, koji je na rasporedu 25. listopada.

Hazard se opet ozlijedio

Madridski medij ističu da je liječničko izvješće prilično iznenađujuće, da ne kažemo šokantno. Hazard je posljednjih dana normalno trenirao, nije se moglo primijetiti da ima nekih ozbiljnijih problema ni na jučerašnjem treningu.

gol expired Na pomolu velika senzacija: Mandžukića prevarili Rusi, vraća se u Bayern kao zamjena Lewandowskom!? divider

Čak je i Zinedine Zidane na press-konferenciji rekao da očekuje njegov povratak u prvi sastav.

„Spreman je“, kazao je Zidane.

Očekivalo se da će protiv Valladolida upisati prve minute nakon 210 dana izbivanja s travnjaka. Plan je bio da dobije petnaestak minuta.

U srijedu ujutro izbornik belgijske reprezentacije Roberto Martinez kazao je da će pričekati Hazardov povratak na travnjak pa će ga pozvati na okupljanje. Već je bio organiziran Hazardov let za Bruxelles nakon utakmice s Levanteom, no od toga neće biti ništa.

Upitan za El Clasico

Taman kada se mislio da zaliječio ozljedu gležnju, a zbog čega je mora na operaciju, došli su novi problemi. Hazard je u Chelseaju propustio samo 20 utakmica u šest godina zbog ozljeda. U Realu broji već 30. u nešto više od godinu dana.

gol expired Vozača autobusa u Srbiji iznenadila NBA zvijezda: "Zaboravio je novčanik pa je stopirao" divider

Hazard je prešao u Real 1. srpnja 2019. za 115 milijuna eura. U Kraljevskom klubu su očekivali da će nadomjestiti odlazak Cristiana Ronalda i postati nova superzvijezda, no to se još nije ostvarilo. Štoviše, Hazard je na startu mnoge iznenadio punašnim izgledam, optuživan je za neprofesionalno ponašanje.

U Madridu se pojavio s nekoliko kilograma viška, a poslije su zaredale ozljede. Belgijac nikako da uhvati kontinuitet i formu. Real zasad od njega nije imao puno koristi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider