Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRIJATELJI SHRVANI

Smrt nogometaša u Engleskoj: U 29. godini iznenada preminuo

Nogometaš i kapetan AFC Portchester, Mason Paddle, preminuo je u 29. godini, a uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Mason Peddle (Foto: John Madden)

"Svi u AFC Portchesteru su šokirani i tužni nakon što su čuli vijest o smrti Masona Peddlea - kapetana naše momčadi. Naše misli i sućut idu njegovoj obitelji i prijateljima u ovom teškom trenutku. Klub će učiniti sve što može kako bi podržao njegovu obitelj", stoji u priopćenju kluba.

Prijatelji i bivši suigrači za njega su imali samo pohvale.

"Naš kapetan, suigrač i prijatelj. Nedostajat ćeš svima u klubu, ne samo ovim mladićima koje si vodio. Naš kapetan i veliki karakter u nogometnoj zajednici. Utjecao je na mnoge i njegov će put nedvojbeno nastaviti mnogi kojima je pomogao”, rekao je Mark Duggan, trener ovog kluba.

John Madden je na stranici Gofundme objavio inicijativu za financijsku pomoć obitelji preminulog. Cilj je prikupiti 20.000 funti, a već je prvih 500 ljudi skupilo svotu na 19.372 funte.

"Bok, skupljam novac i sva sredstva će ići Masonovoj obitelji za pomoć u pokrivanju troškova pogreba." Mason je bio divan dječak dobrog srca i poznat. "Želio bih podnijeti teret i stres njegovog ispraćaja kako bih pomogao obitelji u ovom teškom trenutku", napisao je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider