Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEOČEKIVANA OKOLNOST

Smolčić tek stigao u Eintracht, a prve dvije utakmice nema pravo nastupa

Riječki stoper ovosezonske je pojačanje Eintrachta, no prve dvije utakmice za osvajača Europske lige neće moći nastupiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon vrlo dobre sezone koju je odradio u redovima Rijeke, ponijevši čak i kapetansku traku svoj matičnog kluba, Hrvoje Smolčić za 2.5 milijuna eura prodan je u Eintracht iz Frankfurta.

Za početni sastav osvajača Europske lige te sudionika ovogodišnje Lige prvaka pokušao se izboriti putem pripremnih utakmica u kojima je ostavio dobar dojam. No, mali problem je što nema pravo nastupa u prve dvije službene utakmice svog novog kluba u ovoj sezoni.

Dugovi iz HNL-a

Naime, umreženost svih UEFA-nih liga rezultirala je njegovom dvostrukom suspenzijom.

Kup utakmicu protiv Magdeburga već je propustio zbog crvenog kartona koji je zaradio krajem svibnja u finalu Kupa Hrvatske, a neće ga biti niti u prvom ligaškom kolu protiv Bayerna.

Naime, Smolčić je u posljednjem prvenstvenom kolu koju je odigrao za Rijeku zaradio deveti žuti karton u sezoni pa je tako i ta suspenzija prenesena na Bundesligu.

Baš šteta, posebno jer je Hrvoje dobio dobre ocjene za nastupa na pripremama. No, bit će prilike izboriti prvi sastav kluba za koji vrlo uspješno nastupa i Kristijan Jakić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider