Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U svom stilu

Milan i službeno potvrdio ostanak Ibrahimovića, on ispalio: "Nisam došao biti maskota"

Talijanski mediji su tijekom dana objavili kako su Ibrahimović i Milan postigli dogovor, a u ponedjeljak navečer stigla je i službena potvrda sa San Sira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni velikan Milan i službeno je objavio kako švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (38) ostaje u klub najmanje do 30. lipnja 2021. godine.

Talijanski mediji su tijekom dana objavili kako su Ibrahimović i Milan postigli dogovor, a u ponedjeljak navečer stigla je i službena potvrda sa San Sira.

"AC Milan sa zadovoljstvom objavljuje da je Zlatan Ibrahimović obnovio ugovor s klubom. Švedski prvak započeo je putovanje s klubom 2010. godine, kada je upisao 85 nastupa i postigao 56 golova tijekom borbe koja je donijela jedan Scudetto i jedan Superkup. Ibrahimović se vratio u Milan u siječnju ove godine i značajno je pridonio povratku Milana u Europu, postigavši ​​11 golova u 20 utakmica", poručili su iz kluba.

"Nisam došao biti maskota"

Švedski napadač je prvi put igrao za Milan od 2010. do srpnja 2012. godine, a na San Siro se vratio u siječnju ove godine pomogavši klubu u ostvarenju niza od 13 utakmica bez poraza, što je Rossonerima donijelo šesto mjesto u Serie A i plasman u kvalifikacije Europske lige. Milan se priključuje od drugog pretkola, a ovog ponedjeljka je odlučeno da će gostovati kod irskog Shamrock Roversa.

"Konačno je sve sređeno i mogu se vratiti tamo gdje se osjećam kao kod kuće. Sad je vrijeme da se primimo ozbiljnog posla i krenemo. Nisam došao ovdje biti maskota. Ovdje sam da napravimo rezultat i da pomognem momčadi, treneru i klubu da dovedemo Milan tamo gdje pripada", izjavio je Ibrahimović za klupsku televiziju.

Sjajni švedski napadač je tijekom karijere igrao i za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG, Manchester United i LA Galaxy.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider