Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Platili posudbu

Dinamo i službeno potvrdio dolazak Japanca: Modri otkrili na kojoj ga poziciji vide

Takuro Kaneko novi je igrač Dinama.

Dinamo (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Ono o čemu se nedavno pisalo sad je dobilo i službenu potvrdu: novi igrač Dinama postao je Takuro Kaneko.

Preciznije rečeno, Kaneko je stigao u Zagreb na jednogodišnju posudbu za koju će Modri platiti 400.000 eura, a onda na kraju sezone odlučiti hoće li ga otkupiti i ostaviti ga u svojim redovima na duži rok.

Riječ je o 26-godišnjem Japancu koji je četiri i pol godine igrao za Hokkaido Consadole Sapporo u najvišem rangu tamošnjeg nogometa.

Iz Dinama poručuju da je Kaneko prvenstveno doveden za poziciju desnog krila, ali ističu da se Japanac vrlo dobro snalazi i na ostalim pozicijama u ofenzivnoj liniji.

"Jako sam sretan i zadovoljan dolaskom u ovako respektabilan europski klub. Dugo smo radili na ovom transferu i drago mi je da je konačno sve zaključeno s pozitivnim epilogom, i za mene i za klub. Dinamo predstavlja moj prvi iskorak u europski nogomet, a znam da je klub u Europi već dugi niz godina vrlo konkurentan i da protiv njega nitko ne može unaprijed računati na bodove. Također, znam da je konkurencija u samoj momčadi vrlo snažna, izazovna, no ne bih došao ovamo da ne volim izazove. Prvi sljedeći bit će mi dokazati se, i samom sebi, i klupskom vodstvu i navijačima. Siguran sam da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano i da ću na Maksimiru doživjeti mnogo lijepih trenutaka", izjavio je Kaneko nakon potpisa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider