Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdio klub

Službeno je: Igor Tudor preuzeo bivšeg prvaka Europe, evo do kad je potpisao

Igor Tudor potpisao je ugovor s Olympique Marseilleom do 2024. godine

Igor Tudor (Foto: Afp)

Šuškalo se danima, a sad je Oylmpique Marseille službeno potvrdio Igora Tudora za novog trenera. Hrvatski trener potpisao je ugovor s bivšim prvakom Europe na dvije godine.

Bivši šef Hajduka tako će poslije Hrvatske, Grčke, Turske i Italije, sjesti na klupu i francuskog kluba. Prošle sezone Tušo je uspješno vodio Hellas Veronu, a ti rezultati privukli su jedan od najvećih francuskih klubova ikad i velikog rivala PSG-u.

Olympique se vraća u Ligu prvaka

Gazdu Oympiquea oduševio je njegov napadački nogomet u ligi inače poznatoj po obrambenom nogometu, kartu za Marseille čekirao si je pobjedama protiv Juventusa, Rome i Atalante. Ističu kako je u igračkoj karijeri dijelio svlačionicu reprezentacije s njihovom legendom Alenom Bokšićem.

Raymond Domenech Bivši francuski izbornik prozvao Marseille zbog Igora Tudora: "To je apsurdno" divider

Klub će se ove sezone vratiti u Ligu prvaka, a u momčadi će ga dočekati Duje Ćaleta Car. Kod višeg trenera Jorgea Sampaolija pričalo se o njegovom odlasku, a sad treba vidjeti kakav plan imaju Tudor i on.

"Igor je borac, pokazao je to kao trener i igrač, siguran sam da će se u Marseilleu osjećati kao kod kuće. Njegove karijere u PAOK-u, Galatasarayu pripremili su ga za razinu strasti koje imaju naši navijači“, rekao je klupski vlasnik Frank McCourt.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider