Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"najgori dan u životu"

Poznati slovenski sudac oglasio se nakon uhićenja: Slučajno se našao na mjestu punom droge i oružja

Slovenski sudac tvrdi da nema ništa s optužbama za drogu i prostituciju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovenac Slavko Vinčić, poznati Uefin sudac, uhićen je u velikoj policijskoj raciji u BiH. Vinčić se našao usred akcije uhićenja starlete Tijane Ajfon koja je optužena za podvođenje i organiziranu prostituciju.

Operacija je izvedena u suradnji s policijom Srbije i Slovenije, a uhićeno je i 15 muškaraca. Pritom je zaplijenjeno najmanje deset pištolja i kokain.

Slovenski mediji pisali su kako Vinčić nije uhićen kao jedan od organizatora, već kao gost zabave. Oglasio se i sam nogometni sudac i ponudio svoju verziju događaja.

gol expired Bayern se pohvalio strašnom transformacijom svoje zvijezde: Kakvi mišići, od štrkljavca postao terminator divider

''Osim što sam sudac, imam i svoju tvrtku. Bio sam na poslovnom putu i sastao sam se sa svojim poslovnim partnerima. Prihvatio sam poziv nakon sastanka, što je bila najveća pogreška u mom životu", prenosi njegove riječu 24ur.

"Igrom slučaja našao sam se na ranču na kojem je bilo 40-ak ljudi. Sjedio sam sa svojim društvom, nešto popio i pojeo, a onda je došla policija. Nemam veze s uhićenima, prvi put u životu sam ih vidio. Ispitali su nas kao svjedoke, ali pustili su nas jer nismo poznavali uhićene", rekao je.

"Nismo imali ništa s time. Nije bilo orgija, nisam vidio oružje", dodao je Vinčić, sudac u usponu koji je jesenas dijelio pravdu na tri utakmice Lige prvaka.

gol expired Tysonov fijasko s majicom nasmijao je cijeli svijet, ali evo zašto je uopće izašao opet u ring divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider