Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Momčad pokosile ozljede

Bilić odiše ponosom nakon sjajnog podviga: "Nikad mi se ovo nije dogodilo"

Slaven Bilić na klupi Watforda upisao je velika tri boda u engleskom Championshipu.

Slaven Bilić (Foto: Afp)

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić izveo je pravo čudo na klupi Watforda. Iako su bili pokošeni ozljedama, u gostima su uspjeli svladati Norwich i tako prekinuti niz od dva uzastopna poraza u engleskom Championshipu.

Za susret Bilić nije mogao računati na čak deset imena, a tijekom utakmice ostao je bez još tri nogometaša. Kalu, Davies i Kabasele morali su ranije izaći iz igre zbog problema s tetivama. Ipak, sve im se isplatilo.

Borili su se posljednjeg trenutka, a u završnici susreta uspjeli su naplatiti bolju igru, ali i šanse na terenu. Iskoristili su pogrešku domaće obrane, pokrenuli brzi kontranapad, koji je završio Bayo i pospremio loptu u mrežu Norwicha za velika tri boda.

Igor Tudor Tudor novom pobjedom ispisao povijest pa zagrmio na zvijezdu: "Izgubio je razum, čeka ga teška kazna" divider

"Nikad prije u karijeri nisam imao situaciju s toliko ozljeda. Kada je ovakva situacija, ponekad nije dovoljno samo se boriti na terenu. Ponekad morate biti spremni na to da morate poginuti za momčad, ne možete se samo osloniti na kvalitetu", rekao je hrvatski trener pa dodao:

"Nećete ništa napraviti u ovoj igri ako niste spremni dati svoj maksimum, ako niste spremni ostati pozitivni, a to sam vidio kod igrača. Gostovanje kod Norwicha teška je utakmica i veoma sam ponosan na to kako je igrala moja momčad. Ovo je jako dobar dan za nas, iako smo mogli i bez ozljeda", zaključio je.

Josip Vuković Još jedan odlazak s Poljuda: Hajdukov veznjak ide na posudbu u Saudijsku Arabiju divider

S ovom pobjedom Watford je skočio na četvrto mjesto Championshipa i sada zaostaje 11 bodova za drugim mjestom, koje osigurava izravan plasman u elitni razred engleskog nogometa, Premier ligu.

Dakako, ova je pobjeda izazvala veliko divljenje kod navijača Watforda, koji su oduševljeni hrvatskim trenerom.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider