Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neizvjesna budućnost

Bilić preuzeo ''punu odgovornost'': Evo što je poručio nakon sramote u Londonu

Menadžer West Hama Slaven Bilić ponovno se nalazi na rubu otkaza nakon još jedne razočaravajuće partije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić preuzeo je ''punu odgovornost'' za težak poraz (0:3) kod kuće od Brightona. Poraz koji je njega i njegovu momčad stavio pod veliki pritisak. Također, sve je više navijača koji traže Bilićev odlazak.

''Ja sam menadžer momčadi, ne želim se skrivati iza bilo čega, to je moja odgovornost. I odbora naravno'', rekao je bivši hrvatski izbornik nakon što je West Ham pao na 17. mjesto u Premierligi.

Bilićeva budućnost je već neko vrijeme pod upitnikom. Dopredsjednik David Sullivan zasad mu je čuvao leđa, ali nakon što su navijači rapidno počeli napuštati utakmicu poslije trećeg gola Brightona, jasno je kako se nešto pod hitno mora promijeniti.

''Imam iskustva. Već sam bio u ovoj situaciji, to je sve što mogu reći. Vjerujem u svoj rad i ovu momčad, a to smo i pokazali u posljednjih šest utakmica. Međutim, kada ovako izgubite 3:0 kod kuće, ne možete biti sretni'', objasnio je Bilić.

West Ham je izgubio samo jednu od zadnjih šest utakmica, ali je pao u opasnu zonu i početak idućeg tjedna bi mogao dočekati među tri najlošije momčadi prvenstva.

''Veselili smo se ovoj utakmici, s najvećim poštovanjem prema Brightonu. Izgledali smo dobro u zadnjih šest utakmica i većina igrača se oporavila od ozljeda. Mislili smo da će ovo biti utakmica koja će nam donijeti skok na tablici i vratiti samopouzdanje'', zaključio je menadžer West Hama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider