Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CILJ JE SVE DALJE

Slaven Bilić ponovno kiksao, teško će dočekati iduću utakmicu na klupi Watforda

Watford i Preston odigrali su utakmicu bez golova, čime je momčad Slavena Bilića još jednom kiksala.

Slaven Bilić (Foto: Guliver Images)

Watford hrvatskog trenera Slavena Bilića na samo je jednoj pobjedi u posljednjih osam utakmica. Negativan trend ove momčadi nastavljen je domaćim susretom protiv Preston and North Enda, koji je završio bez pogodaka.

Bilić se tako nalazi u teškoj situaciji, a napisi po engleskim medijima, ali i po Twitteru, daju naslutiti da bi ovo mogla biti njegova posljednja utakmica na klupi uvjerljivo najskuplje momčadi Championshipa.

Šesto mjesto sve je dalje

Nakon ovog kiksa Watford se nalazi na devetom mjestu ljestvice, četiri boda od šestog mjesta, posljednjeg koji vodi u kvalifikacije. Do kraja regularnog dijela sezone ostalo je još 11 utakmica.

Mnogi se čude što je Bilić i dalje na klupi kluba koji je poznat po vrlo čestom mijenjanju menadžera. Posljednji koji je odradio cijelu sezonu bio je Javi Gracia, koji je u sezoni 2018./19. odradio sjajan posao u Premier ligi.

Nakon Gracije je Watford imao osam menadžera, a samo jedan je na klupi proveo više vremena nego Bilić, koji je u ligi upisao deset pobjeda, sedam neodlučenih utakmica i osam poraza. Svakako premalo za momčad koja je prije sezone bila glavni favorit za osvajanje lige i instantni povratak u Premier ligu.

Ako Bilića ostave na klupi, idućeg vikenda čeka ga gostovanje kod Queens Park Rangersa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider