Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno je

Slaven Bilić ima novi posao: Vraća se na Otok

Slaven Bilić je novi menadžer Watforda, s novim klubom potpisao je na 18 mjeseci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić preuzeo je klupu Watforda. Njegov novi klub smijenio je jutros Roba Edwardsa i u ponedjeljak poslijepodne službeno imenovao bivšeg šefa Hajduka kao novog menadžera.

Watford je smijenio Roba Edwardsa poslije samo deset utakmica na klupi i s hrvatskim trenerom dogovorio suradnju na 18 mjeseci.

Trenutačno su 10. u Championshipu

Član engleskog Championshipa imenovao je Edwardsa u svibnju po odlasku Roya Hodgsona, koji nije uspio zaustaviti ispadanje iz Premier lige prošle sezone, a novi šef je navodno Slaven Bilić, prenosi engleski Telegraph.

Watford je trenutačno 10. u Championshipu sa samo tri pobjede u uvodnih deset utakmica, a prošli mjesec ispali su iz EFL kupa od MK Donsa. Zadaća će mu biti vratiti Watford u Premier ligu, ali neće mu biti lako krene li po zlu jer je klupska uprava na zlu glasu da voli otpustiti trenera čim stvari krenu u lošem smjeru.

Bilićev komentar na budući posao:

Bilića se povezivalo s Hajdukom, ali je to negirao u programu Nove TV

Bivši hrvatski izbornik u posljednje vrijeme spominjao se kao jedan od kandidata za klupu Hajduka nakon što je smijenjen Valdas Dambrauskas. U međuvremenu su s Poljuda potvrdili da do kraja ove polusezone trener ostaje Mislav Karoglan, ali priča o možebitnom Bilićevu povratku u matični klub ostala je u zraku.

"Od siječnja sam sam na odmoru ili birou. Svjesno je bilo jer je potreban odmor, kao i za sve, treba naći balans. Sad već fali, sad se nešto i vrti, tako da gledam se vratiti, ali isto tako ne srljam. U situaciji sam da mogu pričekati nešto pravo da mi se stvarno svidi, ali nadam se da ću brzo", izjavio je Bilić.

Opcija je samo inozemstvo?

"Da", odgovorio je bivši hrvatski izbornik nasmijavši se.

Za kraj ove teme odaslao je poruku:

"Hajduk je Hajduk, nisu to floskule, moj grad, moj klub, ne možeš nikad biti imun na Hajduka, ali ne još."

Sad je jasno kako je najizglednija opcija povratak na Otok, gdje je već imao nekoliko pokušaja na klupi West Hama i West Broma. S ovim posljednjim je uspio ono što novi šefovi traže od njega, odveo ga je u Premiership.

Tablica Championshipa:

Standings provided by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider