Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na putu za Premierligu

Bilić i engleski mediji impresionirani WBA-om: ''Ne želim skrivati, to je ono što želim''

Slaven Bilić inzistirao je na tome da WBA ''uništi'' Bristol City kako bi se vratio na vrh Championshipa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golovima Kierana Gibbsa, Matheusa Pereira, Hal Robson-Kanua i Charlieja Austina WBA upisao je pobjedu od 4:1 protiv Bristol Cityja i stigao na vrh Championshipa. Ne samo to, WBA je trenutno i najefikasnija momčad lige s 35 pogodaka u 18 utakmica.

''Ne želim to skrivati, ali to je bio sjajan primjer u kojem smo pokazali fizičku spremnost, formu, tempo, vještinu, pravilne centaršutove i ostalo. To je ono što me razveselilo i nema nikakve rasprave o tome'', izjavio je Slaven Bilić nakon utakmice.

''Bio sam zadovoljan utakmicom od prve do posljednje minute. Čak i na početku drugog poluvremena, kada su oni imali petominutnu čaroliju, što ne možete zaustaviti. Patili smo sedam minuta, ali branili smo se kao momčad. To je ono što želim, da budem vrhunski bez lopte'', dodao je menadžer WBA-a.

Bilić je oduševljen povratkom realizatorske forme.

''Trebali smo zabiti više golova, ali dolaze sa svih strana. To je vrlo dobro jer nije kao da smo imali jednu šansu i iz nje zabili'', kazao je bivši hrvatski izbornik.

gol expired Kovačićev gol postao hit na internetu: Oglasio se i Mateo, oduševljeni Lampard otkrio anegdotu i plan divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider