Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još bez pobjede

Očajan Bilićev start u Saudijskoj Arabiji: Bivši hrvatski izbornik u ozbiljnim problemima

Slaven Bilić preuzeo je slavni saudijski klub kako bi mu pomogao da izađe iz krize, ali trenutačno je i sam u problemima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić gotovo sigurno nije očekivao da će dolaskom u Saudijsku Arabiju brzo upasti u probleme. No upravo je to ono što mu se trenutno događa. Naime, njegov Al Ittihad u desetom je kolu, u gradskom derbiju, poražen od Al Ahlija s 3:1 i još nema pobjedu u prvenstvu.

Nakon deset odigranih kola Al-Ittihad nalazi se na zadnjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo dva remija i čak osam poraza. Otkako je Bilić preuzeo momčad, doživjeli su četiri poraza u pet utakmica i ne nazire se kraj velikoj krizi.

U debiju na klupi remizirao je (1:1) s Ohodom, a onda je zaredao s četiri poraza u nizu. Najslavniji i najtrofejniji klub Saudijske Arabije, tamošnji gigant, Real Arabije, Al Ittihad je na posljednjem, 16. mjestu s bijedna dva boda.

Inače, taj je klub osvojio osam naslova prvaka države, dva puta AFC Ligu prvaka i AFC Kup pobjednika Kupova te je u Biliću vidio spasitelja koji će ga vratiti na stare staze slave. Međutim, bivši hrvatski izbornik nalazi se u jako nezgodnoj situaciji, s obzirom na to da Saudijci ne prežu od otkaza ako stvari nisu po njihovoj volji.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider