Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Povratak korijenima"

Nakon 25 godina Slaven Belupo promijenio grb: Pogledajte kako izgleda novi

Skupština kluba je prihvatila prijedlog uprave Slaven Belupa o promjeni grba.

Slaven Belupo (stari grb) (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

Danas je održana Skupština Slaven Belupa na kojoj je jednoglasno prihvaćen prijedlog Uprave o promjeni grba.

Nakon više od 25 godina koprivnički prvoligaš je odlučio promijeniti grb i osuvremeniti vizualni identitet kluba u skladu s modernim zahtjevima i komunikacijskim kanalima, stoji na službenoj stranici kluba.

"Novi grb, koji je u središtu vizualnog identiteta, je s jedne strane vizualni povratak korijenima, ali je s druge strane prilagođen suvremenim standardima i digitalnim oblicima komuniciranja.

Imanol Machuca (lijevo) Argentinski mediji: Hajduk poslao službenu ponudu za mladog ofenzivca? divider

Naglasak u grbu je na četiri ključna pojma: nogomet, Slaven, Hrvatsku i tradiciju nogometna lopta, natpis Slaven, crveno-bijeli kvadrati i godina osnutka 1907. Grb je vrlo aplikativan, čitljiv je na svim veličinama i prilagodljiv za upotrebu na webu, rekao je Mario Tomiša.

Grb je djelo stručnjaka i čovjeka koji voli Slaven Belupo, a kada se te dvije komponente spoje, onda rezultat mora biti odličan. Ovo je samo prvi korak u promjeni vizualnog identiteta kluba. Želimo ići u korak s vremenom i zato ćemo uskoro prezentirati još noviteta za koje sam uvjeren da će podići klub na još jednu višu razinu, zaključio je direktor kluba Aleksandar Aleksovski.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider