Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U 40. je godini

Prvi hrvatski prvoligaš počeo s pripremama za novu sezonu, još se ne zna status ikone HNL-a

Slaven Belupo je započeo s pripremama za novu sezonu HNL-a.

Nova sezona Hrvatske nogometne lige, kako se od odluke Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza službeno zove najviši rang natjecanja u Hrvatskoj, započet će u petak 15. srpnja.

Idući tjedan s pripremama će krenuti devet od 10 klubova jer jedan je krenuo - jučer.

Ovog ponedjeljka obavljena je prozivka u Slaven Belupu, klubu koji se posljednjih sezona pretplatio na sedmo mjesto u HNL-u.

Trener Zoran Zekić na prvom je treningu imao 23 igrača (dvojica će se priključiti naknadno), ali među njima nije bilo Ivana Krstanovića.

Treći najbolji strijelac u povijesti HNL-a sa 118 golova još uvijek nije postigao dogovor s upravom Farmaceuta oko potpisa novog ugovora. Krstanović ima ugovor sa Slavenom do 15. lipnja nakon čega postaje slobodan igrač.

"Postoji nesrazmjer između onoga što Krstanović i Zoran Kvržić traže i onoga što im mi možemo ponuditi", iskreno je priznao Zekić na okupljanju.

Krstanović je u siječnju ove godine navršio 39 godina, ali je još uvijek željan igre i gladan golova. Nekim svojim zgodicima pomogao je Slavenu da ovog proljeća uplovi u mirnije vode i zasigurno ima u planu odigrati još barem jednu sezonu u HNL-u. Uskoro ćemo saznati hoće li to biti u dresu Slaven Belupa ili nekog drugog kluba.

Krstanovićeva golčina protiv Rijeke

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider