Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekskluzivni klub

Preokret u Koprivnici, Krstanović postigao 100. pogodak u HNL-u

U Podravini je odigrana prva utakmica 35. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 35. kola HNL-a Slaven Belupo je u Koprivnici s 3:1 pobijedio Inter Zaprešić.

Glavna vijest doduše nije ni konačan rezultat ni preokret kojeg su izveli domaćini nego to da se u strijelce upisao i Ivan Krstanović, kojemu je to jubilarni 100. gol u HNL-u.

Poveli su gosti u 12. minuti golom Andrića koji je najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što se vratar domaćih Ježina i Goda nisu sporazumjeli oko toga tko bi trebao raščistiti situaciju nakon udarca Parackog.

Ipak, malo prije odlaska na odmor domaći su poravnali, Bačelić-Grgić je u 42. minuti dobro pratio ubačaj Lulića te glavom u padu s pet metara pogodio mrežu Intera za 1:1.

Utakmica je odlučena početkom nastavka, prvo je Etoundi u 49. minuti bio najviši u skoku nakon ubačaja iz kuta te pogodio za 2:1, da bi Krstanović u 53. minuti iskoristio kazneni udarac i tako se upisao u Klub 100.

Sedmi Slaven Belupo sada ima 38 bodova, devet manje od šeste Gorice, a pet više od osmog Varaždina, dok je Inter, koji je još ranije izgubio izglede za ostanak u prvoj ligi, nakon 14. uzastopnog poraza ostao na 17 bodova, sedam manje od devete Istre 1961.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 76 bodova, Osijek na drugom mjestu ima 62 boda, Lokomotiva je treća sa 61 bodom.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider