Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RJEŠENJE ZA ISKORAK

Slaven Belupo ima novog trenera: Bivša velika nada Hajduka koji je najbolje utakmice odigrao upravo u Koprivnici

Serija loših rezultata koštala je Roya Ferenčinu posla na trenerskoj klupi Slaven Belupa.

Ivan Radeljić (Foto: Vojko Basic / CROPIX)

Uprava Slaven Belupa ekspresno je reagirala i postavila novog trenera. Umjesto danas smjenjenog Roya Ferenčine, na klupu dolazi još jedan bivši igrač koji je u Koprivnici ostavio duboki trak.

To je Ivan Radeljić, bivši stoper koji je u Slavenu igrao od 2006. do 2008. godine, kad je dogurao do reprezentacije Bosne i Hercegovine, za koju je nastupio deset puta.

Velika nada Hajduka koja je napravila lijepu karijeru

Ovaj rođeni Imočanin bio je velika nada Hajduka, no tamo se nije uspio izboriti za prvi sastav. Od 1999. do 2003. godine, uz posudbe u Zadru i Šibenika, za Hajduk je odigrao 26 ligaških utakmica. Onda je preko Intera iz Zaprešića te Japana završio u Slavenu, odakle je otišao u Njemačku i Tursku, da bi karijeru završio ponovno u 1. HNL, u dresu Splita.

Upravo u Splitu je započeo i trenersku karijeru, a prošle je godine došao u Slaven, prvo u funkciju pomoćnog trenera. Nakon što je bio igrač i kapetan Slavena, sad je postao trener. Do kraja ove sezone nema rezultatskog pritiska, nego je cilj pripremiti cijelu podlogu za ulazak u iduću.

U Koprivnici se nadaju povratku tako gdje su dugo vremena bili, u gornji polovicu hrvatskog ligaškog nogometa, a vidjet ćemo je li Ratković trener koji će ih tamo odvesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider