Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovno blistao

Škoti oduševljeni Hrvatom: ''Pitali smo se ima li budućnost, a sad je jedan od najpouzdanijih''

Mladi hrvatski nogometaš Nikola Katić bio je među najbolje ocijenjenim igračima Glasgow Rangersa u prvoj utakmici play-offa Europske lige protiv Legije iz Varšave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glasgow Rangersi ostvarili su pozitivan rezultat na gostovanju u Poljskoj u prvoj utakmici play-offa Europske lige. Odigrali si 0:0 protiv Legije, ali trebat će biti oprezni u uzvrati.

Gerrardova momčad je pokazala borbenost, a ponovno je jedan od najboljih pojedinaca bio Nikola Katić. Mladi hrvatski reprezentativac bio je među najbolje ocijenjenim igračima Rangersa, zajedno s vratarom Allanom McGregorom i defenzivnim veznim Ryanom Jackom. Njih trojica su najzaslužniji što Škoti nisu primili pogodak.

Škotski mediji istaknuli su Katićevu igru i naglasili kako se dobro nosio sa sunarodnjakom Kulenovićem te donio momčadi autoritet.

gol expired Gerrard toliko impresioniran Hrvatom da ne može predstaviti pojačanje: ''Protrčao bi kroz zid za vas'' divider

"Nikola Katić je najbolji Rangersov stoper", piše Football Scotland, dok drugi ističu:

''Započeli smo sezonu pitajući se ima li on dugoročnu budućnost u klubu nakon dolaska Filipa Helandera, no u deset natjecateljskih utakmica nadmašio je i Connora Goldsona kao najpouzdanijeg braniča momčadi. Rangers bi s njim itekako mogao profitirati u budućnosti.''

Rangersi još imaju posla idući četvrtak, ali pokazali su kako se mogu nositi s Poljacima.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider