Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljiv odabir

Sjećate li se njega? Zabio gotovo 100 golova za Redse i Chelsea, a onda iznenadio odabirom kluba

Igrao je i za Englesku, a tek su mu 32 godine. Od srpnja ove godine je trenirao u španjolskoj Mallorci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 32-godišnji Daniel Sturridge, karijeru će nastaviti u australskom ligašu Perth Gloryju, nakon što je 18 mjeseci bio bez kluba.

Naime, igrač koji je s Chelseajem bio prvak Engleske, a u dresu londonskog kluba i Liverpoola osvajao Ligu prvaka, u ožujku 2020. raskinuo je ugovor s turskim Trabzonsporom, nakon što mu je Engleski nogometni savez izrekao četveromjesečnu suspenziju zbog kršenja pravila o klađenju.

gol expired Stanko Jurić i Buffon glavni akteri videa koji broji milijune pregleda divider

Sturridge je najduže vremena proveo u dresu Liverpoola, za koji je tijekom šest godina postigao 68 pogodaka u svim natjecanjima. Osim spomenutih klubova, 32-godišnji napadač igrao je i za Manchester City, Bolton i West Bromwich Albion.

Od srpnja ove godine trenirao je u španjolskoj Mallorci kako bi se doveo u formu.

gol expired UEFA pustila samo djecu na stadion da spriječi rasizam, a onda i djeca vrijeđala Kamaru divider

"Ovo je fantastična prilika i novi izazov. Kad se pojavila ova mogućnost, procijenio sam da je to dobro za mene, mjesto gdje ću moći pokazati što znam i uživati igrajući nogomet u kvalitetnoj ligi, a pokušat ću pomoći klubu da bude što uspješniji", izjavio je Sturridge za službeni internetski portal kluba iz Pertha, koji će novu sezonu započeti 20. studenoga domaćom utakmicom protiv Adelaide Uniteda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider