Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
urnebesne scene

Sina legende koji je uništio hrvatske snove nisu prepoznali, koristio Google da dokaže identitet

Thuram je imao velikih problema s ulaskom na stadion, ali ipak se snašao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu prvog kola Lige prvaka Inter na svom stadionu dočekuje Borussiju Mönchengladbach. Susret se igra večeras od 21:00.

Njemački klub jučer je stigao u Milano i smjestio se u hotel, a na stadionu je održana press-konferencija na koju je morao ići Marcus Thuram, napadač Borussije.

gol expired Toni Kukoč prodao ogromno imanje u Americi: Pogledajte gdje je živio 27 godina divider

Kada su gosti stigli na stadion, dočekalo ih je neugodno iskustvo, točnije problema je imao Thuram. Redari su morali obaviti posebne provjere identiteta svakog gosta pomoću osobne iskaznice, no Thuram je nije imao. Donio je samo potvrdu negativnog testa na koronavirus, ali osobnu je ostavio u hotelu.

Redari ga nisu puštali na stadion, no na urnebesan način ipak je uspio ući na San Siro. Sjajni francuski napadač pokazao je redaru svoje slike na Googleu kako bi mu dokazao da je on igrač Borussije, to mu je uspjelo pa su ga nakon nekoliko minuta provjere ipak pustili.

Thuram je sin legendarnog francuskog nogometaša Liliana, kojeg Hrvati pamte po dva gola u polufinalu Svjetskog prvenstva u Francuskoj kada je zabio i jedine golove u svojoj karijeri u reprezentaciji za finale, a Hrvatsku poslao u dvoboj za broncu davne 1998. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider