Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostavljena mogućnost povratka

Zidane se "odrekao" sina: Krv nije voda, ali Enzo više nije igrač Reala

Enzo Zidane postao je jedan od prvih igrača koji će ovoga ljeta napustiti Kraljevski klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije lako mladim sportašima koji nose prezime slavnog i uspješnog roditelja. To na svojoj koži najbolje osjećaju sinovi Michaela Jordana ili LeBrona Jamesa, ali i sin jednog od najboljih veznih igrača nogometa Zinedinea Zidanea - Enzo.

Zidane je odlučio da je najbolje za njegovog sina da napusti redove Real Madrida, jer tamo nema šansu razviti se u boljeg nogometaša. Enzu su 22 godine, te na njegovu žalost nije kalibar koji je dovoljno dobar da redovito igra u Kraljevskom klubu.

Da skratimo priču, Enzo Zidane postao je novi igrač drugog španjolskog prvoligaša - Alavesa. Potpisao je trogodišnji ugovor, te će tamo pokušati razviti se u kvalitetnijeg igrača.

Recimo da je Real, kao i kod većine svojih odlaznih transfera kada su mlađi igrači u pitanju, stavio klauzulu u ugovor o pravu na prvokup, odnosno da on polaže prava da prvi kupi, odnosno vrati Enza u momčad.

Enzo je za Real Madrid upisao jedan nastup i isto toliko pogodaka. Dogodilo se to u Kupu kralja, kada je zabio u utakmici protiv niželigaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider