Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u razmaku od nekoliko sati

Sin legendarnog hrvatskog reprezentativca potpisao za Las Palmas i odmah zabio gol!

Mladi hrvatski nogometaš Boris Rapaić prešao je u redove španjolskog drugoligaša Las Palmasa.

Boris Rapaić potpisao za Las Palmas (Screenshot)

Mladi hrvatski nogometaš Boris Rapaić potpisao je u srijedu ugovor sa španjolskim drugoligašem Las Palmasom, a zatim i postigao pogodak u prijateljskoj utakmici protiv niželigaša Tamaraceite.

Napadač Boris Rapaić (21), sin nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Milana Rapaića, prešao je iz pomlatka turskog Fenerbahčea u pomladak Las Palmas Atlética. No sat vremena nakon što su objavili njegov transfer "Žuti" s Kanarskih otoka uvrstili su ga u prvu momčad.

S obzirom na to da zbog ozljede nije bilo napadača Rubéna Castra (38), trener ga je držao u igri 45 minuta. Rapaić je zabio posljednji gol u pobjedi od 6:0.

Rapaić je dosad bio u pomladcima Hajduka, milanskog Intera i Fenerbahčea, a bio je i član reprezentacije Hrvatske do 19 godina.

Las Palmas je priopćio kako je Rapaić nekoliko dana trenirao s njegovim pomlatkom te da ga je trener Mel na temelju prikazanog priključio prvoj momčadi.

Njegov otac Miki Rapaić ostat će najviše zapamćen po golu Italiji na Svjetskom prvenstvu 2002. godine, kojim je Hrvatska slavila s 2:1 u skupini. Nastupio je i na Euru 2004. godine te je u tri nastupa u skupini postigao jedan pogodak.

Obračun zaraćenih frakcija BBB-a: Tukli se sjekirama usred Zagreba Obračun frakcija BBB-a (Screen shot Youtube.com)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider