Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sportski čestitao

Simeone ironično prokomentirao sporni gol Reala: "Pokušat ćemo sve"

Trener Atlética Diego Simeone najavio je da će Atletico pokušati sve kako bi dostigao prednost Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Atlética Diego Simeone rekao je nakon poraza od 0-3 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka kako će u uzvratu nastojati ostvariti nemoguće, jer se u nogometu događaju stvari koje nitko ne očekuje.

"U prvom poluvremenu nismo pronalazili put prema golu a oni su zabili. U drugom poluvremenu nismo pronalazi put dubokim loptama, nismo stvarali prilike, a Real je iskoristio svoje šanse”, rekao je Simeone na konferenciji za novinare u Madridu.

“Real Madrid je bio bolji, konkretniji i ja mu čestitam. Ova utakmica je gotova, idemo spavati, odmoriti se, u subotu imamo bitnu prvenstvenu utakmicu a onda idemo učiniti nemoguće”, dodao je.

Na pitanje da li je razočaran ili ljut nakon poraza na Santiago Bernabéu, odgovorio je ni jedno, ni drugo.

“Miran sam, mirniji nego ikada. Na terenu je sve bilo jasno. No, nogomet je lijepa stvar, u njemu se događaju stvari koje se ne očekuju. Do posljednje kapi ćemo se boriti. Bit će teško, komplicirano, nemoguće, ali dat ćemo sve od sebe, imamo šanse jer u nogometu se događaju lijepe stvari", rekao je Simeone.

Na pitanje da prokomentira prvi gol Reala koji je izazvao puno polemike i zbog čega je žučno protestirao za vrijeme utakmice, ironično je odgovorio:

„Nema veze. Sudac je odlučio što je htio.“

Na novinarsku repliku da je dao neizravan odgovor, uzvratio je:
„Ne, izravan je. Kada lopta prijeđe gol-crtu i sudac pokaže na centra, onda je to gol“, zaključio je više nego očito ironični Simeone, a prenio katalonski Sport.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider