Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostaje u nogometu

Šime Vrsaljko ima novi posao? Radit će za čovjeka koji je odigrao važnu ulogu u Modrićevoj karijeri

Šime Vrsaljko na Transfermarktu je zaveden kao agent u menadžerskoj agenciji Vlade Lemića, jednog od najmoćnijih Srba u europskom nogometu.

Šime Vrsaljko (Foto: Afp)

Bivši hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko umirovio se iz reprezentacije, a čini se kako je i njegova bogata nogometna karijera došla svom kraju. Iako nije službeno objavio kraj, Šimini problemi s ozljedama dali su naslutiti kako će ubrzo objesiti kopačke o klin.

Čini se kako nije dugo razmišljao čime će se baviti po završetku igračke karijere jer ga na poznatoj stranici Transfermarkt, koja prati tržište nogometnih transfera, vode kao agenta u poznatoj menadžerskoj agenciji Universal Twenty Two.

Radit će za Vladu Lemića

Njezin je vlasnik jedan od najmoćnijih Srba u nogometu, Vlado Lemić, bivši srpski nogometaš, koji je lokalnim nogometnim obožavateljima poznatiji kao "čovjek koji je prodao Luku Modrića u Real Madrid".

Njegovo kumstvo s Realovom legendom Peđom Mijatovićem i sjajni odnosi s Mourinhom rasprostrli su tepih za dolazak hrvatskog maestra u Kraljevski klub. Ostalo je povijest, a Modrić je i danas najpoznatije ime u njegovoj agenciji, u kojoj je više od stotinu nogometaša.

Lemić je na čelu jedne od najmoćnijih europskih menadžerskih agencija, a poslove s hrvatskim nogometašima i talentima vodi preko posrednika Davora Ćurkovića, također licenciranog agenta u njegovoj agenciji. Sad je među agentima registriran i Šime Vrsaljko, a nagađa se kako bi mogao postati dio Lemićeva tima koji posluje s igračima iz Lijepe Naše.

Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider