Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LAKO SE DOGOVORIO

Šime Vrsaljko ima novi klub, borba za reprezentativni dres počinje

Šime Vrsaljko novi je igrač grčkog prvaka Olympiacosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo dan nakon što je napustio Atletico Madrid, Šime Vrsaljko sve je dogovorio s novim klubom. Kao što se već ranije pisalo, to je aktualni prvak Grčke i pravi velikan, Olympiacos iz Pireja.

S klubom koji je 47 puta osvajao naslov prvaka, ali je odigrao i više impresivnih sezona u Ligi prvaka, sve je Šime vrlo lako dogovorio. Njegov glavni cilj bio je pronaći klub u kojem će biti standardan, s ciljem da time izbori kartu za Katar, odnosno mjesto u reprezentaciji Hrvatske, koje mu je posljednjih godina ugroženo.

30-godišnji Vrsaljko potpisat će ugovor do 2025. godine te će kasnije danas biti i službeno predstavljen od strane kluba koji će svoju ovosezonsku europsku avanturu krenuti iz drugog pretkola Lige prvaka. Već je poznato kako 20. srpnja gostuju kod izraelskog Maccabija iz Haife.

Vrsaljko je u Atleticu proveo šest sezona, s tim da je jednu bio na posudbi u Interu iz Milana. Zbog čestih problema s ozljedama upisao je tek 70 ligaških nastupa. Proteklu sezonu krenuo se vraćati u udarni sastav te je odigrao nekoliko značajnih partija, no na kraju je ipak odlučio napustio klub i sreću pronaći tamo gdje bi mu mjesto u prvih 11 trebalo biti sigurno.

Konkurencija bi mu trebao biti Kenny Lala, Francuz koji u netom završenoj sezoni nije oduševio pa je zbog toga grčki prvak krenuo po Vrsaljka čim su vidjeli priliku za to.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider