Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenulo je

Lokomotivin trener nahvalio Dinamo, ali i prokomenitrao isključenje Marića

Silvijo Čabraja prokomentirao je večerašnji poraz 3:2 od Dinama u posljednjim minutama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otvaranje SuperSport HNL-a donijelo nam je pravu poslasticu, zagrebački derbi krenuo je munjevito od prve minute, a naposljetku je Dinamo ipak uspio uzeti puni plijen nakon opsade Lokomotivina gola.

Ključan trenutak utakmice odigrao se u 78. minuti kada je Marić dobio prvo žuti karton, no nakon intervencije VAR-a sudac Bel pokazuje izravni crveni karton.

Lokomotivin strateg Silvijo Čabraja stao je pred kamere nakon utakmice.

"To je nogomet. Pa i mi smo prošle sezone zabili u 91. minuti. Nakon isključenja smo se povukli. Dinamo je moćna i kvalitetna ekipa. Tu su nas lomili do pobjedničkog gola. Makar smo mi u zadnjoj minuti imali šansu vratiti utakmicu na 3:3. Mislim da je publika uživala, vidjela je pet golova i jedan poništen. Znači da je sezona dobro otvorena s dobrom utakmicom."

Marko Livaja Marko Livaja 1 na 1: Nikad otvoreniji intervju, poručio navijačima što bi dao za titulu! divider

Prvo poluvrijeme je bilo itekako izjednačeno, a nekoliko nespretnih reakcija Lokomotivine obrane pružilo je Dinamu priliku da se vrati u utakmicu.

"Naravno, Dinamo je pojačao, praktički su bili bolji do kraja prvog poluvremena. Do izjednačenja je bio egal, a onda je Dinamo iskoristio prednost."

Nije htio ulaziti previše u suđenje, ali dalo bi se zaključiti da nije bio (pre)sretan odlukom Osječkog suca.

"Suci su tu, oni odlučuju. Idemo se okrenuti Osijeku i idemo dalje. Svi protivnici su teški. Naša liga broji deset klubova. To se izvrti u dva mjeseca, igrate protiv svih. Ljepše je sezonu otvoriti pobjedom ili pozitivnim rezultatom iz Maksimira. Idemo isto probati dobiti Osijek."

Nada se brzom povratku Kačavende

Šokirala je sve ozljeda Lukasa Kačavende, očekivao se unosni transfer mladog reprezentativca, ali ipak će se morati sačekati s prodajom.

"On mi je rekao da će biti fit za šest mjeseci. Ma svi su mu dali podršku, vjerujemo da će se brzo vratiti. On je ispravan karakter i posvetit će se sebi i oporavku", kratko je prokomentirao Čabraja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider