Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zašto radi taj posao?

Tko je čovjek koji je u TV-prijenosu izvrijeđao Domagoja Vidu na račun izgleda? Poznat je po kontroverzama

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida našao se na udaru nizozemskog komentatora Sierda de Vosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Bešiktaš mora tražiti posebnu dozvolu kako bi Vida igrao večeras. Vida je toliko ružan da inače ne smije biti na televiziji u večernjim satima jer i djeca gledaju", riječi su kojima je, komentirajući utakmicu Bešiktaš - Ajax, gledatelje pred malim ekranima u Nizozemskoj sablaznio Sierd de Vos.

Zapravo, možda je preciznije reći da nije izazvao zgražanje budući da su Nizozemci itekako upoznati s njegovim, najblaže rečeno, osebujnim stilom komentiranja.

Ovaj 62-godišnji komentator poznat je po tome da vrlo često zna iskočiti iz nekakvih normalnih okvira obavljanja svog posla.

Domagoj Vida Skandalozan istup poznatog komentatora u Ligi prvaka: Sramotno izvrijeđao Domagoja Vidu divider

Nije mu strano uvrijediti pojedine aktere nogometne utakmice (u što se zorno uvjerio hrvatski reprezentativac), a bogme niti otvoreno navijati za određeni klub.

Također, zna se dogoditi i da usred utakmice priča o događajima iz privatnog života nekog igrača ili trenera, ali i savjetovati gledateljima da posjete kakav dobar restoran kao što je to znao napraviti s restoranima u Madridu, gdje je često znao boraviti i poslovno i privatno, kao navijač Atletico Madrida.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti hoće li na njegov jučerašnji ispad reagirati Vida, ali i njegov klub Bešiktaš...

gol expired VIDEO Komentator iz BiH postao hit na internetu: Ovako nešto sigurno niste nikad čuli u prijenosu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider