Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Invazija na Šubićevac

TIsuće BBB-a stiže u Šibenik proslaviti naslov, domaćin povećao kapacitet zbog velikog interesa

Dinamo u nedjelju na Šubićevcu protiv Šibenika može proslaviti novi naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Natjecanje u Prvoj HNL došlo je do ključnog vikenda, Dinamo u nedjelju od 19:05 na Šubićevcu može pobjedom protiv Šibenika potvrditi novi naslov prvaka države, a navijači zagrebačkih plavih najavili su invaziju na Krešimirov grad.

Najavili, ispunili. BBB-i su razgrabili sve raspoložive ulaznice za Šubićevac, riječ je o 638 vrijednih papirića namijenjenih za gostujuće navijače, a navodno je stiglo preko dvije tisuće upita za ulaznice.

gol expired Bjelica u elementu: "Pričao sam s predsjednikom Osijeka i ne treba mi više normabel da se uspavam" divider

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 35. kola HT Prve lige HNK Šibenik - GNK Dinamo na stadionu Šubićevac rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor za navijače Dinama", objavili su iz Maksimira.

Stadion u Šubićevcu prima oko 3500 navijača, a organizator je zbog povećanog interesa odlučio povećati kapacitet gostujuće tribine. Najavljuje se kako će i nekoliko tisuća dinamovaca biti po gradu bez karte pa je Šibenik odlučio zabraniti pristup navijačima s gostujućim obilježjima na tribinu za domaće navijače.

Šibenik je ove sezone od velike četvorke skinuo jedino Hajduk na Šubićevcu, a Modri već 12 godina nisu izgubili od narančastih.

Tablica Prve HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider