Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luda završnica

Duje Čop misli ozbiljno: Riješio Lokomotivu golom i asistencijom za iznenađenje kola

Šibenik je uspio iznenaditi Lokomotivu koja se nadala bodovima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom susretu trećeg kola Supersport Prve HNL Šibenik je na stadionu Šubićevac pobijedio Lokomotivu sa 2:1 ostvarivši prvu pobjedu ove sezone.

Bila je to dramatična utakmica u kojoj je Šibenik vodio 2:0, Lokomotiva je smanjila, a potom u devetoj minuti nadoknade izjednačila. Međutim, pogodak je poništen nakon "asistencije" VAR-a.

Šibenik je sezonu otvorio domaćim porazom od Rijeke (0:1), a potom je remizirao kod Gorice (0:0), dok je Lokomotiva u prvom kolu tek u samoj završnici izgubila od Dinama, a potom porazila Osijek.

gol expired Poznata sudbina Nenada Bjelice na klupi Osijeka nakon debakla u Europi divider

Domaćin je poveo u 38. minuti golom Duje Čopa nakon ubačaja iz auta. Mina je ubacio rukom u kazneni prostor, Mislav Matić je prenio loptu, a Čop zabio za 1:0. U 74. minuti Čop je asistirao Bernardu Matić za 2:0.

Tračak nade Lokosima donio je Sandro Kulenović iz kaznenog udarca u 80. minuti. Mislav Matić je igrao rukom, a Bebek je nakon VAR provjere pokazao na bijelu točku.

U ludoj završnici Lokomotiva je u devetoj minuti nadoknade zabila za 2:2, međutim pogodak Indrita Tucija je poništen nakon pregleda snimke.

Večeras se još sastaju Dinamo i Istra 1961. U subotu se sastaju Varaždin - Hajduk, dok će u nedjelju igrati Osijek - Slaven Belupo, te Rijeka - Gorica.

Na ljestvici vodi Dinamo sa šest bodova, dok je Šibenik drugi sa četiri boda.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider