Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hit sezone

Šibenik nokautirao Varaždin u gostima: Deni Jurić trostruki strijelac

Šibenik je pobijedio Varaždin 3:1 u 11. kolu Prve HNL...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 U prvoj utakmici 11. kola Prve HNL Šibenik je kao gost svladao Varaždin sa 3-1 (2-0).

Junak pobjede Šibenčana bio je trostruki strijelac Deni Jurić, on je tresao mrežu domaćih u 8., 26. i 57. minuti, da bi do kraja utakmice veteran Leon Benko u 70. minuti uspio tek ublažiti poraz Varaždinaca.

Jurić je prvi pogodak postigao nakon dubinskog proigravanja Mese u kazneni prostor domaćih, napadač gostiju odlično je reagirao te udarcem iz prve iskosa sa 10-ak metara svladao nesigurnog Horkaša. Na 2-0 Jurić je povisio nakon kardinalne pogreške Đuraseka kojemu je Ćurić oduzeo loptu na 20 metara od njegova gola i poslužio svog centarfora koji je rutinski okončao akciju.

Treći pogodak na utakmici Jurić je postigao prizemnim udarcem s više od 20 metara u bliži kut koji je iznenadio slabo postavljenog vratara domaćih.

Nešto više od 20 minuta prije kraja dvoboja Benko se najbolje snašao u gužvi pred vratima gostiju te ubačaj Drožđeka proslijedio u gol.

Drugom uzastopnom pobjedom Šibenik je skočio na četvrto mjesto ljestvice sa 13 bodova, jednim više, ali i uz četiri utakmice više od pete Rijeke, dok je Varaždin posljednji 10. sa sedam bodova iz 10 utakmica. Isti broj bodova uz utakmicu manje ima i deveta Lokomotiva.

Na vrhu je Dinamo sa 23 boda iz devet susreta, četiri boda manje iz jednakog broja odigranih utakmica ima drugi Osijek.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider