Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
united ne nudi ni euro

Juventus izvjesio smiješnu cijenu za Mandžukića: Povratak u Španjolsku najrealnija opcija?

Povratak u Španjolsku mogao bi postati realnost za hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je ljetos odlučno odbacila pokušaj dovođenja Marija Mandžukića, čini se da se u svega tri mjeseca naglo predomislila. Španjolski prvoligaš Sevilla uključio se u utrku za bivšeg hrvatskog reprezentativca, koji u siječnju sigurno napušta redove Juventusa.

"Nema ništa od toga. Zaboravite na to. Doveli smo već dvojicu napadača, a trener Julen Lopetegui igra s jednim", govorio je još u kolovozu dužnosnik Seville.

Pritom je mislio na Manusa Dabbura i Luuka De Jonga, koji su u dosadašnjem dijelu sezone postigli dva pogotka. De Jong je zabio oba, a Dabbur u tri nastupa ostao bez ijednog. 

Ivan Rakitić i Messi u zagrljaju (Foto: AFP) Treća sreća za Atletico: Ivan Rakitić u siječnju odlazi u Madrid? divider

No samo tri mjeseca kasnije Sevilla je prva u redu za usluge hrvatskog napadača uz Manchester United. Kako prenosi talijanski Calciomercato, United ne želi platiti ništa za Mandžukića u siječnju, već bi ga doveo na posudbu te u potpunosti preuzeo njegovu plaću.

Sevilla je pak spremna dovesti Mandžukića na posudbu do kraja sezone, s obavezom da otkupi njegov ugovor na kraju iste. No, za razliku od Uniteda, klub iz Andaluzije spreman je preuzeti samo 50 posto njegove plaće, a da drugu polovicu plaća Juventus.

Recimo i da je talijanski prvak izvijesio cijenu za hrvatskog napadača, srebrnog sa Svjetskog prvenstva u Rusiji lani, koja iznosi svega 5,3 milijuna eura.

gol expired Nakon izbjegnute katastrofe čelnici Bayerna izgubili živce s Kovačem: "Velika večer, na najvišoj razini" divider

Sevilla je u prvih 10 kola španjolskog prvenstva postigla svega 13 pogodaka, a primila 11. S Mandžukićem bi momčad Julena Lopeteguija dobila na čvrstoći u napadu, ali i odostraga. Dobro je poznato da Mandžukić beskompromisno igra u oba smjera i da je jedan od najboljih na svijetu u tome.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider