Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće im biti lako

Trebali su se ukrcati na let, a onda je stigla loša vijest: Reprezentacija BiH ostala bez šest igrača

Uz otprije ozlijeđene igrače, sada su ostali i bez šest igrača za važnu utakmicu kvalifikacija za Katar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove subote reprezentacija Bosne i Hercegovine gostuje kod Kazahstana u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Uoči listopadskih kvalifikacija izbornik Ivajlo Petev ostao je bez nekolicine igrača koji su otkazali dolazak na okupljanje zbog ozljede, a danas je saznao još jednu lošu vijest, objavio je Klix.ba.

Za utakmicu protiv Kazahstana neće moći računati na još šest reprezentativaca kojima je uskraćena viza za ulazak u zemlju. Radi se o Sanjinu Prciću, Elvisu Sariću, Dennisu Hadžikaduniću, Dariju Đumiću, Adiju Naliću i Jusufu Gazibegoviću priopćeno je iz Nogometnog saveza BIH.

To je veliki udarac za naše susjede, naročito kada se uzme u obzir da otprije ne mogu računati na Miralema Pjanića, Rade Krunića, Stjepana Lončara i još nekoliko igrača zbog ozljeda.

gol expired Talijani otkrili koji velikani žele Brozovića, mogao bi postati prvi Hrvat u povijesti tog kluba divider

Iako je bilo planirano da reprezentacija BiH otputuje već danas ujutro za Kazahstan, let je odgođen za 15 sati zbog poteškoća s vizama.

Nakon četiri odigrane utakmice naši susjedi su na četvrtom mjestu skupine D s tri osvojena boda, dok je na prvom mjestu Francuska s 12 bodova i dvije utakmice više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider