Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liga prvaka na San Siru

Golgetersko prokletstvo započeto u Rimu, završava u Milanu? Luis Suarez traži prekid crnog niza

Večeras od 21 sat Milan će ugostiti Atletico Madrid u susretu 2. kola skupine B Liga prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sedam godina izbivanja, Liga prvaka se vraća na San Siro. Večeras od 21 sat Milan na svom terenu dočekuje madridski Atletico.

Madriđane će predvoditi iskusni golgeter Luis Suarez koji već šest godina ne uspijeva prekinuti crni niz u najelitenijem klupskom natjecanju, piše talijanski Tuttomercato.

Iako je ove sezone zabio tri pogotka, 34-godišnji Urugvajac već nekoliko godina pokazuje određene probleme s realizacijom u Ligi prvaka i to na gostujućem terenu.

Posljednji pogodak u gostima postigao je u rujnu 2015. godine, kada su Roma i Barcelona podijelili bodove, odigravši 1:1 u grupnoj fazi Lige prvaka.

gol expired Sportski direktor Hajduka objavom na Facebooku rasplamsao maštu navijača: Nešto se sprema? divider

Od tada je odigrao čak 26 utakmica u gostima, a da nije zabio niti jedan jedini pogodak u Ligi prvaka, ne računajući pritom pogodak koji je postigao u visokom porazu Barcelone od Bayerna od 8:2 koji je odigran na neutralnom terenu u Lisabonu, u kolovozu 2020. godine.

Dodajmo da je u 1. kolu skupine B Lige prvaka Liverpool svladao Milan s 3:2, dok su Atletico Madrid i Porto podijelili bodove, odigravši utakmicu bez pogodaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider