Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuno poludio

Trener Rijeke rigao vatru poslije poraza na Poljudu: "U 30 godina nisam vidio nešto slično kao na Poljudu!"

Serse Cosmi je poražen i u drugoj utakmici na klupi Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Druga utakmica i drugi poraz bez postignutog pogotka - uvodna je bilanca Sersea Cosmija na klupi Rijeke.

Nakon što je u debitantskom nastupu poražen 0:3 od Osijeka na Rujevici, Cosmi je s Rijekom izgubio i ove srijede na Poljudu od Hajduka u zaostaloj utakmici drugog kola HNL-a.

Po završetku dvoboja bilo je zanimljivo na konferenciji za medije gdje su novinari prokomenirali da je ovo najgora Rijeka u posljednjih 10-ak godina.

"Ne bih o tome govorio jer sam u to vrijeme radio u Serie A. Ono što je očito je da moramo raditi puno i da ambicije Rijeke u ovoj sezoni nisu i neće biti iste kao što su bile proteklih godina", izjavio je Cosmi.

Budući da je dosad vodio Rijeku samo protiv Osijeka i Hajduka, zanimljivo je bilo čuti što misli o njihovoj snazi.

"Da je umjesto nas danas bila neka druga momčad u prvom poluvremenu, kaznili bi Hajduk. Da je Hajduk igrao protiv Osijeka, na poluvremenu bi gubio", uvjeren je Cosmi koji se na Poljudu najviše "istaknuo" s odlaskom u svlačionicu poslije drugog pogotka.

Kad je Nikola Kalinić poentirao poslije izvrsne asistencije Marka Livaje, talijanski trener odjurio je s klupe Rijeke prema poljudskim svlačionicama. Nešto kasnije se vratio, ali novinare je zanimalo zbog čega je uopće otišao.

"Prije svega, ne želim ništa reći protiv Hajduka. Za ovaj klub je igrao Milan Rapaić kojeg sam nakratko trenirao u Perugiji i koji je moj idol. Imam veliki respekt prema ovom klubu i gradu, ali moram reći da u 30 godina koliko sam u nogometu nisam nikad vidio ovo što se dogodilo danas. Izbacili smo loptu van i dozvoljena je izmjena, ali četvrti sudac ju nije dozvolio, igra se nastavila i mi smo primili gol za 2:0. Udaljio sam se s ruba terena da ne bih imao neku reakciju zbog koje bih kasnije mogao požalio. Možda se varam, možda sam u krivu, ali... Pitao sam suca poslije utakmice za tu situaciju i nije mi ništa rekao", izjavio je Cosmi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider