Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjede Lazija i Napolija

Inter nokautiran na Meazzi: Klub hrvatskog reprezentativca skinuo novi veliki skalp!

Inter je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Denzela Dumfriesa, no Sassuolo je u nastavku okrenuo rezultat.

Slavlje Erlića i suigrača (Foto: Afp)

U susretu šestog kola talijanskog nogometnog prvenstva Sassuolo je na San Siru pobijedio Inter sa 2:1 nanijevši Nerazzurrima prvi poraz ove sezone.

Inter je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Denzela Dumfriesa, no Sassuolo je u nastavku okrenuo rezultat. Izjednačio je Nedim Bajrami u 54. minuti, a devet minuta kasnije Domenico Berardi je pogodio za vodstvo gostiju.

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić je za goste igrao do 81. minute. Sassuolo je tako u razmaku od nekoliko dana sredio Juventus (4:2) i Inter.

Aktualni prvak Napoli je bez većih problema pobijedio Udinese sa 4:1. Za domaći sastav strijelci su bili Piotr Zielinski (19-11m), Victor Osimhen (39), Kviča Kvaratškelia (74) i Giovani Simeone (82), dok je za goste pogodak potigao Lazar Samardžić (81).

Lazio je sa 2:0 porazio Torino Ivana Jurića ostvarivši prvu pobjedu u zadnja četiri susreta. Matias Vecino (56) i Mattia Zaccagni (75) postigli su golove za nebesko plave u čijim redovima nije bilo Tome Bašića. Kod Torina Nikola Vlašić je igrao cijeli susret.

U ranije odigranim susretima Milan i Atalanta su ostvarili gostujuće pobjede. Milan je sa 3:1 porazio Cagliari, dok je Atalanta slavila sa 1:0 u Veroni.

Cagliari je bolje otvorio susret i domaćin je u 29. minuti poveo golom Zita Luvumba, no Milan je do poluvremena okrenuo rezultat preko Noaha Okafora (40) i Fikaya Tomorija (45). Pobjedu Rossonera potvrdio je Ruben Loftus-Cheek u 60. minuti.

U susretu između Verone i Atalante presudio je jedan pogodak. Atalanta je do sva tri boda stigla golom Teuna Koopmeinersa u 13. minuti. Za goste iz Bergama je do 73. minute igrao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Identičnim rezultatom je Empoli pobijedio Salernitanu, a susret je odlučio gol Tommasa Baldanzija u 34. minuti. Domagoj Bradarić je za Salernitanu igrao do 83. minute.

U četvrtak se još sastaju Frosinone - Fiorentina, Monza - Bologna, te Genoa - Roma.

Na ljestvici vode Inter i Milan sa po 15 bodova, Juventus ima 13, Atalanta 12, a Napoli i Lecce po 11 bodova.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider