Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važan trijumf Rimljana

Atalanta na koljenima: Mourinhova Roma protutnjala kroz Bergamo i smanjila zaostatak

Atalanta - Roma 1:4, rezultat je utakmice 18. kola Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rome slavili su u Bergamu 4:1 protiv Atalante, u ogledu 18. kola talijanske Serie A, čime je stao uspješan ligaški niz domaćina.

Atalanta je prije ove utakmice imala šest prvenstvenih pobjeda u nizu, ali je ovakvim rezultatom nastavljen i neuvjerljiv domaći niz Atalante u Serie A. U Bergamu Atalanta ima tri pobjede, tri remija i čak tri poraza.

Domaćin je šokiran već u 1. minuti kada je loptu u mrežu doslovno ugurao Tammy Abraham. Tek što su se domaći igrači donekle oporavili od takvog starta uslijedio je drugi pogodak Rome. U 27. minuti je lijepu akciju gostiju golom za 2:0 okrunio Nicolo Zaniolo.

Ipak, u pravom trenutku je Atalanta uhvatila rezultatski priključak te je Cristanteu u sudačkoj nadoknadi prvog dijela upisan autogol za 1:2.

Atalanta je u nastavku žestoko pritisnula, a postigla je i pogodak u 68. minuti (Zapata) koji je poništen zbog zaleđa. Samo četiri minute kasnije na drugoj strani je sve bilo regularno, a nakon prekida najbolje se snašao Smalling koji je ponovno odveo Romu na plus od dva pogotka (3:1), a utakmica je riješena u 82. minuti kada je za 4:1 pogodio Abraham, drugi put na utakmici.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić počeo je utakmicu za Atalantu te je igrao do 64. minute.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider