Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sijevalo sa svih strana

Za rubriku "vjerovali ili ne": Roma nije pobijedila u utakmici u kojoj je imala 46 udaraca na gol!

Roma je na Olimpicu odigrala 1:1 s Venezijom koja je novi drugoligaš.

Jose Mourinho i Jordan Veretout (Foto: Afp)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 37. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na svom terenu odigrala samo 1:1 (0:1) protiv otpisane Venezije.

Gosti iz Venecije, koji su izgubili sve izglede za ostankom u ligi ranije u subotu kada je Salernitana osvojila bod u Empoliju, poveli su na samom otvaranju utakmice kada je Okereke (1) u 47. sekundi susreta glavom spustio loptu u mrežu Rome.

Usprkos velikom pritisku do kraja susreta i igraču više od 33. minute kada je isključen Kiyine, Roma je do kraja uspjela samo poravnati golom Šomurodova (76).

Domaći sastav, kojemu su bili potrebni bodovi u borbi za plasman u eurokupove sljedeće sezone, čak je četiri puta pogađao okvir gola, no do tri boda nije stigao. Ukupno su Rimljani uputili nevjerojatnih 46 udaraca prema golu, od toga je njih 16 išlo u okvir.

Šesta Roma sada ima 60 bodova, dva manje od petog Lazija, a jedan više od sedme Atalante i osme Fiorentine, ali sva ta tri saszava imaju po susret manje.

Venezia je posljednja sa 26 bodova, nedostižnih pet manje od 17. Salernitane, koja drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider