Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stativa u 93. minuti

Milan kiksao kod kuće: Dugo su gubili, a onda umalo izveli potpuni preokret

Sampa je bila bolja veći dio utakmice, međutim nakon što je u 59. minuti ostala s igračem manje umalo je sve prosula.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Sampdoria su na San Siru odigrali 1:1, a posljednjih pola sata za Rossonere je zaigrao hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Sampa je bila bolja veći dio utakmice, međutim nakon što je u 59. minuti ostala s igračem manje umalo je sve prosula.

Gosti su poveli u 57. minuti golom Fabija Quagliarelle nakon velike pogreške domaće obrane. Theo Hernandez je dodao loptu do Quagliarelle koji je sa 25 metara prebacio Donnarummu za vodstvo gostiju.

No samo dvije minute kasnije Adrien Silva je dobio drugi žuti karton i Sampa je u posljednjih pola sata ušla s igračem manje. Stefano Pioli je odmah reagirao i uveo je u igru Rebića i Sandra Tonalija. Hrvatski reprezentativac je imao problema s mišićem zbog čega je propustio okupljanje Vatrenih, no oporavio se i konkurirao je za utakmicu.

Rebić je imao pravo nastupa jer mu je smanjena kazna zbog crvenog kartona od dvije utakmice neigranja na jednu. Milan je i dalje bio bez ozlijeđenih Marija Mandžukića, Davidea Calabrije, Alessia Romagnolija i Rafaela Leaoa.

Milan je uspio izjednačiti u 87. minuti, a za 1:1 zabio je Jens Hauge. U trećoj minuti nadoknade Franck Kessie je mogao režirati potpuni preokret, no pogodio je vratnicu. Zanimljivo, igrači Milana su ove sezone čak 19 puta gađali okvir suparničkog gola.

Bio je to čak šesti uzastopni domaći susret Milana u svim natjecanjima bez pobjede.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider