Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatska kolonija u Italiji

VIDEO Pjaca se vraća: Ušao umjesto Brekala pa dvije minute kasnije sjajno zabio

Torino i Lazio podijelili su bodove u susretu 5. kola talijanske Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski napadač Marko Pjaca bio je strijelac za Torino drugu utakmicu zaredom, postigao je jedini pogodak svoje momčadi u 1:1 (0:0) domaćem remiju protiv Lazija u susretu 5. kola talijanske Serie A.

Kao i prije šest dana u susretu 4. kola protiv Sassuola, Pjaca je postigao prvi pogodak na utakmici i to nakon što ga je hrvatski stručnjak Ivan Jurić uveo u igru umjesto drugog hrvatskog igrača Josipa Brekala.

Ovoga puta Jurić je Pjacu na travnjak poslao u 74. minuti, a samo dvije minute potom 26-godišnji napadač je glavom zatresao mrežu gostiju iz Rima nakon ubačaja Singa.

Pogodak Marka Pjace možete vidjeti OVDJE.

Pet minuta porom Pjaca se našao u još jednoj odličnoj situaciji, ali tada je njegov udarac nogom sa 12-ak metara obranio Reina.

gol expired Na Poljudu više ne skrivaju ambicije: S dva nova pojačanja žele naslov prvaka! "Osjetio sam glad za trofejima..." divider

Lazio, kod kojega je Toma Bašić ostao na klupi svih 90 minuta, poraza se spasio iz kaznenog udarca kojega je u prvoj minuti sudačke nadoknade realizirao Immobile. Prethodno je Djidji nespertno oborio Muriqija u svom kaznenom prostoru.

Sedmi Lazio sada ima osam bodova, jedan više od devetog Torina. Napoli je zadržao stopostotni učinak i nakon 5. kola uvjerljivom 4:0 (2:0) gostujućom pobjedom protiv Sampdorije u Genovi.

Dvostruki strijelac bio je Osimhen (10, 50), a po jednom su mrežu domaćih tresli Ruiz (39) i Zielinski (59). Vodeći Napoli ima maksmimalnih 15 bodova, dva više od Intera i MIlana, dok je Sampdoria 13. s pet bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider