Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaigralo šest Hrvata

Pobjede Intera i Lazija, Atalanta doživjela poraz kod kuće

Tri utakmice petog kola talijanske Serie A odigrane su ove subote.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Lazija u posljednjem su subotnjem susretu 5. kola talijanskog prvenstva kao domaćini svladali Bolognu sa 2:1 (0:0).

Gosti iz Bologne bili su bolji suparnik u prvom poluvremenu, u 13. su minuti i zatresli mrežu domaćih preko Svandberga, no taj je pogodak iz dubioznog razloga poništen na intervenciju VAR-a. U nastavku susreta Lazio je preuzeo kontrolu utakmice te golovima Luisa Alberta (54) i Immobilea (76) stigao do prednosti od 2:0. Na konačnih 2:1 smanjio je De Silvestri (90+1).

Lazio je sada 10. na ljestvici sa sedam bodova, dok je Bologna 16. s tri.

Ranije u subotu je Inter kao gost svladao Genou sa 2:0 (0:0). Pobjedu sastavu iz Milana osigurali su Lukaku (64) i D'Ambrosio (78). U pobjedničkom sastavu Marcelo Brozović je odigrao čitav susret dok je Ivan Perišić igrao do 58. minute. Kod Genoe je Milan Badelj igao do 61., a Marko Pjaca do 65. minute. Inter je sada treći na ljestvici sa 10 bodova, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Milana, a bodom manje od drugog Sassuola. Genoa je 15. s četiri boda.

U prvom dvoboju dana Sampdoria je kao gost svladala Atalantu u Bergamu sa 3:1 (1:0). Sampdoria je povela 2:0 golovima Quagliarelle (13) i Thornsbyja (59), nadu Atalanti u osvajanje boda vratio je Zapata (80-11m), no tri boda gostima osigurao je Jankto (90+2). Mario Pašalić odigrao je čiitav susret za Atalantu, dok je Boško Šutalo u igri bio samo tijekom prvog poluvremena u momčadi iz Bergama kojoj je ovo bio drugi uzastopni poraz u Serie A. S druge strane, Sampdoria je osvarila treću uzastopnu pobjedu, pa ova dva sastava imaju po devet bodova te se nalaze na četvrtoj, odnosno petoj poziciji na ljestvici.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider