Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Subota u Serie A

Roma i Milan remizirali nakon golova u 93. i 98. minuti, Pašalićeva Atalanta slavila kod Jurićevog Torina

Torino je ostao na 12. mjestu ljestvice, dok je Atalanta došla na šesto mjesto i ima dva boda manje od Milana i Rome.

Roma - Milan (Foto: Afp)

U večernjem subotnjem susretu 32. kola talijanske Serie A nogometaši Atalante su u gostima s 2:1 pobijedili Torino, sastav kojeg vodi hrvatski strateg Ivan Jurić.

Atalanta je povela u 34. minuti. Tada je Zappacosta sve sam napravio te je iskosa žestoko naciljao mrežu kluba u kojem je igrao od 2015. do 2018. godine.

U nastavku se utakmica potpuno otvorila te su obje momčadi imale brojne dobre šanse. Torino je izjednačio u 75. minuti kada je Sanabria najbolje reagirao na odbijenu loptu te je iz blizine pogodio za 1:1.

Utakmica je odlučena u 88. minuti, a Kolumbijac Duvan Zapata je majstorski obavio kompletan posao te je iskosa pogodio za pobjedu kluba iz Bergama.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić je za Torino igrao od 46. minute, dok je za goste Mario Pašalić počeo utakmicu, a izašao je u 53. minuti.

Kaotična sudačka nadoknada u Rimu

Torino je ostao na 12. mjestu ljestvice, dok je Atalanta došla na šesto mjesto i ima dva boda manje od Milana i Rome koji su u ranijem subotnjem terminu odigrali 1:1 na Olimpicu.

Bio je to susret s malo prilika u kojem je domaća momčad bila nešto bolja u prvom poluvremenu. U dosta sporom ritmu trajao je i ogled u nastavku, a najbolju šansu imali su gosti u 60. minuti. Nakon lijepog ubacivanja Rafaela Leaa malo preko grede je pucao Saelemaekers.

I kada se očekivao kraj utakmice bez golova odlično je reagirao domaći napadač Tammy Abraham. Primio je loptu između dvojice suparničkih igrača te pogodio suprotni kut gostujuće mreže za 1:0 Rome. Bio je to njegov osmi prvenstveni pogodak ove sezone.

Ali ni tu nije bio kraj ovog susreta već je u 98. minuti Milan izjednačio. Ubačenu loptu na drugoj je vratnici dočekao Saelemaekers te je nečuvan pospremio loptu u mrežu za konačnih 1:1.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider