Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milan upisao tri boda

Inter katastrofalnim pogreškama Harta stigao do boda u Torinu

Oba milanska kluba zaigrala su ove subote u 29. kolu talijanske Serie A. Milan je iskoristio posrtanje Intera za približavanje na ljestvici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru svladao Genou sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Matias Fernandez u 33. minuti. Mladi hrvatski nogometaš Mario Pašalić igrao je za Milan od 74. minute.

Milan je sada šesti s 53 boda, jednim više od sedme Atalante, koja će u nedjelju dočekati Pescaru, dok je Genoa 16. sa 29 bodova.

U prvoj utakmici igranoj u subotu Torino i Inter su igrali 2-2 (1-1). Goste je u vodstvo doveo Kondogbia (27), domaći su uspjeli preokrenuti preko Basellija (33) i Acquaha (59) da bi konačni rezultat postavio Candreva (62). Treba reći da je za oba pogotka gostiju krivac domaći vratar Joe Hart.

Ivan Perišić igrao je svih 90 minuta, dok je Marcelo Brozović ušao u igru u 75. minuti za Inter.

Inter je ostao peti sa 56 bodova, jednim manje od četvrtog Lazija koji u nedjelju gostuje kod Cagliarija, a dva više od Milana, dok je Torino 10. sa 40 bodova.

Na vrhu je Juventus sa 70 bodova, druga Roma ima 62, a treći Napoli 60.

U nedjelju na programu susreti Empoli - Napoli, Atalanta - Pescara, Bologna - Chievo, Cagliari - Lazio, Crotone - Fiorentina, Sampdoria - Juventus, Udinese - Palermo i Roma - Sassuolo.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider