Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško gostovanje

Milan se mučio, ali došli su do nova tri boda: Rebić sjajnom asistencijom donio Milanu vrijednu pobjedu

Talijanski nogometni prvak Milan u susretu je 10. kola Serie A kao gost svladao Veronu s 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni prvak Milan u susretu je 10. kola Serie A kao gost svladao Veronu s 2:1 (1:1).

Milan je rano poveo, u 9. minuti nespretnim autogolom Velosa, a dvije minute potom Giroud je propustio "zicer" za povećanje prednosti. Za taj promašaj gost je kažnjen u 19. minuti kada je udarac Guntera Gabbia skrenuo u vlastitu mrežu za 1:1. Taj je rezultat stajao sve do 81. minute kada se u napad ubacio Tonali i iskoristio lucidno proigravanje Ante Rebića za pobjednički pogodak.

Igor Tudor Marseille izgubio od PSG-a u najvećem derbiju francuskog nogometa: Tudorov Marseille pružio dobar otpor divider

Rebić je odigrao drugo poluvrijeme za Milan koji je s ova tri boda stigao na treće mjesto ljestvice sa 23 boda, tri manje od vodećeg Napolija, a jednim manje od druge Atalante. Verona je ostala u zoni ispadanja, 18. s pet bodova.

Iker Casillas Veliki Iker Casillas opet čudnom objavom izazvao pomutnju na društvenim mrežama: Svi su začuđeni! divider

Ranije u nedjelju Napoli je sa 3:2 (1:1) na svom terenu svladao Bolognu. Iako je Napoli napadao čitavim tijekom susreta, povela je Bologna golom Zirkzeea (41) pred kraj prvog poluvremena. Ipak, Juan Jesus (45) je iz gužve uspio poravnati neposredno prije odlaska na odmor da bi Lozano (49) početom nastavka doveo Napoli u vodstvo. Greškom vratara Mereta koji je primio gol iz velike udaljenosti Barrow (52) je odmah potom poravnao na 2:2, no veliku nadmoć domaćih okrunio je Osimhen (69). Nikola Moro igrao je za Bolognu od 71. minute.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider