Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rossoneri preuzeli vrh

Giroud nakon crvenog kartona vratara morao stati na gol: Sjajnom obranom sačuvao pobjedu Milanu

U 98. minuti vratar Milana Maignan dobio je crveni karton zbog prekršaja na rubu gostujućeg šesnaesterca, a kako je Milan dotad napravio sve izmjene, na vrata je morao stati jedan od igrača.

Olivier Giroud (Foto: Afp)

U posljednjem subotnjem ogledu osmog kola talijanske Serie A nogometaši Milana svladali su Genou u gostima 1:0 i time došli na vrh ljestvice.

Domaći se sastav tijekom cijele utakmice branio, a pokleknuo je u samoj završnici. Odlično se pred suparničkim vratima snašao Pulišić te je pogodio za veliku pobjedu svoje momčadi i dolazak na vrh ljestvice.

U 98. minuti vratar Milana Maignan dobio je crveni karton zbog prekršaja na rubu gostujućeg šesnaesterca, a kako je Milan dotad napravio sve izmjene, na vrata je morao stati jedan od igrača. Odgovornost je preuzeo napadač Olivier Giroud, a igrač Genoe Gudmundsson iz slobodnog udarca pogodio je gredu.

Nakon toga je još jednom Giroud kao vratar sjajno intervenirao i sačuvao Milanu tri boda. Milan trenutačno ima dva boda više od gradskog rivala Intera te četiri više od Juventusa.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider