Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jurićeva squadra nemoćna

Milan bez Mandžukića i Rebića slavio na teškom gostovanju i približio se Interu

Drugi Milan za kojega nisu nastupili Ante Rebić i Mario Mandžukić sada ima 56 bodova, tri manje od vodećeg Intera koji će u ponedjeljak ugostiti Atalantu, a četiri više od trećeg Juventusa. Verona je osma sa 38 bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana u susretu su 26. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Veronu, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, sa 2:0 (1:0) te se primakli vodećem Interu na tri boda.

Milan je poveo sjajno izvedenim slobodnim udarcem Krunića u 28. minuti, a na konačnih 2:0 povisio je Dalot preciznim udarcem u 50. minuti.

Drugi Milan za kojega nisu nastupili Ante Rebić i Mario Mandžukić sada ima 56 bodova, tri manje od vodećeg Intera koji će u ponedjeljak ugostiti Atalantu, a četiri više od trećeg Juventusa. Verona je osma sa 38 bodova.

Vrlo je zanimljivo bilo u dvije utakmice u kojima su se sastale momčadi koje se bore za ostanak u kojima je ukupno postignuto 12 pogodaka. Parma je dva puta nadoknađivala zaostatak protiv Fiorentine da bi u 90. minuti prvi put i povela, ali na kraju nije uspjela prekinuti niz od 17 utakmica bez pobjede u Serie A jer je susret okončan rezultatom 3:3, dok je Crotone prekinuo svoj niz od sedam poraza zaredom te niz Torina od šest utakmica bez poraza pobjedom 4:2.

Fiorentina - Parma 3:3

U Firenci je Fiorentina vodila sa 1:0 i 2:1 golovima Quarte (28) i Milenkovića (42), Parma je poravnavala preko Kucke (32-11m) i Kurtića (72) da bi Mihaila (90) u samoj završnici donio prednost gostima. Ipak, nespretnom reakcijom Iacoponija (90+4-ag) koji je postigao autogol Fiorentina je uspjela poravnati.

Fiorentina je sada 14. sa 26 bodova, koliko imaju i 15. Spezia te 16. Benevento, dok je Parma ostala 19. sa 16 bodova.

Crotone se vratio u igru za ostanak zahvaljujući dvama golovima Simyja (27-11m, 54) te pogocima Rece (80) i Ounasa (90+4), dok poraz Torina nakon prinudne dvotjedne stanke zbog epidemije koronavirusa u momčadi nisu uspjeli spriječiti Mandragora (45) i Sanabria (84).

Crotone je i dalje posljednji sa 15 bodova, dok je Torino ostao 18. sa 20 bodova, jednim manje uz utakmicu manje od 18. Cagliarija.

Roma minimalno protiv Genoe

U prvom susretu dana Roma je kao domaćin svladala Genou sa 1:0 golom Mancinija.

Milan Badelj odigrao je čitav susret, a Marko Pjaca prvo poluvrijeme za Genou koja je ostala 13. sa 27 bodova, dok je Roma četvrta sa 50 bodova, dva manje od trećeg Juventusa, a jednim više od pete Atalante.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider