Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cuadrado iz ničega

Juventus se dugo mučio, a onda je s igračem više u 91. minuti zabio za pobjedu

Juventus je svladao Fiorentinu i skočio na ljestvici Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Juventusa pogotkom u sudačkoj nadoknadi uspjeli su na svom stadionu svladali Fiorentinu sa 1:0 (0:0) u susretu 12. kola talijanskog prvenstva.

Otpor ljubičastih iz Firence, koji su od 73. minute bili s igračem manje nakon isključenja Milenkovića, slomljen je tek u prvoj minuti nadoknade kada se udarac Juana Cuadrada iskosa odbio od bloka Biraghija i prevario Terraciana koji nije dobro zatvorio bliži kut.

Ovom se pobjedom osmi Juventus bodovno izjednačio sa sedmom Fiorentinom, oba kluba imaju po 18 bodova, kao i šesti Lazio, dok im vodeći Napoli i Milan bježe po 13 bodova.

Ranije u subotu su igrači Spezije pobjegli iz zone ispadanja zahvaljujući minimalnoj 1:0 (0:0) domaćoj pobjedi protiv Torina, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Sala sjajnim udarcem s više od 20 metara u 58. minuti.

Hrvatski stoper Martin Erlić odigrao je čitav susret za Speziju koja je s ova tri boda skočila na 15. mjesto sa 11 bodova, tri manje od 12. Torina kod kojega je Marko Pjaca u igru ušao u 57. minuti dok Josip Brekalo nije konkurirao za nastup zbog ozljede.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider